Vi har jobbet hardt for å gjøre din lunsj på jobben enda bedre.
I samarbeid med stjernekokk Runa Kvendseth fra Kokkelandslaget, Bocouse d’Or Norway 2021 og årets kokk 2022 har vi utviklet nye og spennende menyer til dere i 2023!
Lunsj jobb
Her ser dere vår porsjonspakket lunsj, med mye sunne og gode retter. Vi er kjent for store porsjoner, og sparer ikke på godsakene. Vi har det største utvalget porsjonspakket lunsj til jobb, med hele 6 forskjellige retter å velge mellom hver eneste dag.
Jobblunsj
Vi har også en fast lunsjmeny for catering med våre aller mest populære salater, påsmurt, snitter/Danske smørbrød, bakevarer med mer som egner seg til møtemat og spesielle anledninger. Vi kan ofte levere samme dag om det haster.
Vi leverer sunn lunsj på jobb, varm lunsj på jobb, enkel lunsj til jobb dagens lunsj tips, ta en titt på våre populære lunsjretter.
Lunsj til jobb
Dette er bare noen stikkord med vårt store utvalg av lunsjretter: sunn lunsj med egg, spise felles lunsj på jobb, lunsj i kantina på jobben, viktig å spise felles lunsj.
Runa som utvikler menyer i samarbeid med oss, har også utviklet nydelige menyer og tilbehør til julematen, kanskje litt sent nå, men ta en titt når den tid kommer igjen.

Krydret rødkål
Når rødkålen står og surrer i kjelen på kjøkkenet og krydderduften sprer seg i rommet – da er det jul! Den norske rødkålen er et selvfølgelig tilbehør på julens bugnende matbord.
Ingredienser
- 1 stk. rødkål, mellomstor
- 2 ss smør, eller myk margarin
- 1 dl appelsinjuice
- 1 dl eddik, balsamicotype
- 1 dl solbærsirup, ublandet
- 1 tsk allehånde, knust
- 1 stk. kanelstang
- 2 stk. stjerneanis, hele
- 2 stk. tørkede fikener
- 1 ½ tsk salt
- pepper etter ønske
- 100 g rips, til pynt
- ½ ss bladpersille, hakket, til pynt
Slik gjør du det
- Skyll kålhodet. Fjern de ytterste bladene, dersom de ikke er pene. Del kålhodet i fire båter.
- Finsnitt rødkålen, men ikke bruk den tykke midtstilken.
- Smelt smøret i en passende kjele, og fres kålen under omrøring til den faller litt sammen.
- Tilsett de andre ingrediensene, unntatt fiken.
- Kok opp, og la det småkoke under lokk i omtrent 30 minutter. Rør om av og til.
- Ta av lokket. Tilsett hakket, tørket fiken, og la rødkålen småkoke videre uten lokk. Vent i ytterligere 30 minutter.
- Juster smaken med salt og pepper, og rør gjerne inn litt ribbesjy før servering.
- Pynt med rips og hakket persille hvis ønskelig.