Check out our
Menu
Meny uke 18. 1-5. Mai
Varmmat
Ukens varmlunsj
Gode hjemmelagde retter. Må varmes opp.
Mandag
Kylling Bali med ris.
Tirsdag
Karbonader med løk, grønnsaker, potet og brun saus.
Onsdag
Biff Stroganoff med ris.
Torsdag
VegMeboller med bakte grønnsaker, tomatsaus og potetbåter.
Fredag
Wok med villreker, grønnsaker og ris.
Varmmat
Ukens supper
Gode hjemmelagde supper. Må varmes opp.
Mandag
Nydelig brokkolisuppe servert med focaccia(hvete).
Tirsdag
Kremet fiskesuppe servert med focaccia(hvete).
Onsdag
Fyldig ertesuppe servert med rundstykke(hvete).
Torsdag
Pho suppe med kylling og nudler.
Fredag
Vegansk suppe med sesongens beste rotgrønnsaker, servert med rundstykke(hvete).
Salat
Ukens salater
Gode hjemmelagde salater.
Mandag
Spansk salat med biff, bønner, tomat, bakt paprika, oliven og vinaigrette.
Tirsdag
Skinkesalat med reddik, egg, agurk, quinoa, tomat, paprika, kikerter og thousand island dressing.
Onsdag
Mangosalat med laks, avocado, cherrytomat, rødkål, agurk, vårløk, chili, spirer og Asiatisk dressing.
Torsdag
Salat med kylling, bønner, agurk, guacamole, tomat, rødkål, mais, rødløk og thousand island dressing.
Fredag
Tacosalat med pulled tacokylling, salat, mais, tomat, løk, agurk, bønner, ost, nachochips, jalapenos, rømme og salsa.
Salat VEGETAR/VEGANSK
Ukens salater
Gode hjemmelagde salater.
Mandag
Vegetar falafel bowl med falafel, couscous, agurk, fetaost, tomat, oliven, bakt paprika, sitron og tzaziki.
Tirsdag
Quinoasalat med egg, avocado, bønner, mais, tomat, vårløk, chili og thousand island dressing.
Onsdag
Vegetar pastasalat med tomat, avocado, mozzarella, ruccola, soltørkede tomater, bakt aubergine, granateple, basilikum og pesto.
Torsdag
Vegetar bulgursalat med egg, fennikel, vårløk, soltørket tomat, oliven, paprika, persille, frø og sennepsdressing.
Fredag
Vegansk bulgur tabboleh med tranebær, tomat, agurk, rødløk, reddik, paprika, vårløk, persille, VegMe og balsamicodressing.
Påsmurt
Ukens påsmurt
Gode hjemmelagde baguetter, wraps og sandwicher.
Mandag
Baguette med reker, egg, majones, salat, agurk, paprika og sitron.
Tirsdag
Wraps med kalkun, råkost, Philadelfiaost og paprika.
Onsdag
Baguette med kylling, karri, paprika, tomat, agurk, majones, rødløk og mais.
Torsdag
Baguette med leverpostei, bacon, salat og rødbetsalat.
Fredag
Sandwich BLT med bacon, salat, tomat og majones.
Påsmurt VEGETAR/VEGANSK
Ukens påsmurt
Gode hjemmelagde baguetter, wraps og sandwicher.
Mandag
Vegansk baguett med pulled VegMe Asian BBQ, råkost, tomat, ananas og chilisaus.
Tirsdag
Vegansk Bahn mi style sandwich med tofu, syltede grønnsaker og chilimajones.
Onsdag
Vegansk focaccia med VegMe, salat, tomat, mais og BBQ saus.
Torsdag
Vegansk sandwich med kikerter, stangselleri, reddik, rødløk, kapers og vegansk majones.
Fredag
Vegetar blomkålsandwich med blomkål, tomat, stangselleri, salat og yoghurtdressing med blåmuggost.
Allergener i appen/kundeportalen.