Check out our

Menu

Meny uke 18. 1-5. Mai

Varmmat

Ukens varmlunsj

Gode hjemmelagde retter. Må varmes opp.

Mandag

Kylling Bali med ris.

Tirsdag

Karbonader med løk, grønnsaker, potet og brun saus.

Onsdag

Biff Stroganoff med ris.

Torsdag

VegMeboller med bakte grønnsaker, tomatsaus og potetbåter.

Fredag

Wok med villreker, grønnsaker og ris.

Varmmat

Ukens supper

Gode hjemmelagde supper. Må varmes opp.

Mandag

Nydelig brokkolisuppe servert med focaccia(hvete).

Tirsdag

Kremet fiskesuppe servert med focaccia(hvete).

Onsdag

Fyldig ertesuppe servert med rundstykke(hvete).

Torsdag

Pho suppe med kylling og nudler.

Fredag

Vegansk suppe med sesongens beste rotgrønnsaker, servert med rundstykke(hvete).

Salat

Ukens salater

Gode hjemmelagde salater.

Mandag

Spansk salat med biff, bønner, tomat, bakt paprika, oliven og vinaigrette.

Tirsdag

Skinkesalat med reddik, egg, agurk, quinoa, tomat, paprika, kikerter og thousand island dressing.

Onsdag

Mangosalat med laks, avocado, cherrytomat, rødkål, agurk, vårløk, chili, spirer og Asiatisk dressing.

Torsdag

Salat med kylling, bønner, agurk, guacamole, tomat, rødkål, mais, rødløk og thousand island dressing.

Fredag

Tacosalat med pulled tacokylling, salat, mais, tomat, løk, agurk, bønner, ost, nachochips, jalapenos, rømme og salsa.

Salat VEGETAR/VEGANSK

Ukens salater

Gode hjemmelagde salater.

Mandag

Vegetar falafel bowl med falafel, couscous, agurk, fetaost, tomat, oliven, bakt paprika, sitron og tzaziki.

Tirsdag

Quinoasalat med egg, avocado, bønner, mais, tomat, vårløk, chili og thousand island dressing.

Onsdag

Vegetar pastasalat med tomat, avocado, mozzarella, ruccola, soltørkede tomater, bakt aubergine, granateple, basilikum og pesto.

Torsdag

Vegetar bulgursalat med egg, fennikel, vårløk, soltørket tomat, oliven, paprika, persille, frø og sennepsdressing.

Fredag

Vegansk bulgur tabboleh med tranebær, tomat, agurk, rødløk, reddik, paprika, vårløk, persille, VegMe og balsamicodressing.

Påsmurt

Ukens påsmurt

Gode hjemmelagde baguetter, wraps og sandwicher.

Mandag

Baguette med reker, egg, majones, salat, agurk, paprika og sitron.

Tirsdag

Wraps med kalkun, råkost, Philadelfiaost og paprika.

Onsdag

Baguette med kylling, karri, paprika, tomat, agurk, majones, rødløk og mais.

Torsdag

Baguette med leverpostei, bacon, salat og rødbetsalat.

Fredag

Sandwich BLT med bacon, salat, tomat og majones.

Påsmurt VEGETAR/VEGANSK

Ukens påsmurt

Gode hjemmelagde baguetter, wraps og sandwicher.

Mandag

Vegansk baguett med pulled VegMe Asian BBQ, råkost, tomat, ananas og chilisaus.

Tirsdag

Vegansk Bahn mi style sandwich med tofu, syltede grønnsaker og chilimajones.

Onsdag

Vegansk focaccia med VegMe, salat, tomat, mais og BBQ saus.

Torsdag

Vegansk sandwich med kikerter, stangselleri, reddik, rødløk, kapers og vegansk majones.

Fredag

Vegetar blomkålsandwich med blomkål, tomat, stangselleri, salat og yoghurtdressing med blåmuggost.

Tidligere ukesmenyer

Vi har ett stort utvalg på over 200 retter som vi varierer fra hver eneste dag. Alltid noe godt for alle smaker og dietter.

Allergener i appen/kundeportalen.