Full lunsjmeny med allergener og vekt i gram, tilsvarende lunsjpakke 01.

Alt er i gram, unntatt der hvor tallene er under 5, da gjelder det stk.

Lunsjmeny hver dag 40 gram brød og 30 gram pålegg. Salat alltid 100 gram (unntatt tacodager).

Allergener: Hvete, Skalldyr, Egg, Fisk, Peanøtter, Soya, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Svoveldioksid og sulfitter, Lupin, Bløtdyr.

Fra menyen.

Uke 1

Mandag

Bifflapskaus 300 med flatbrød Gluten 30.
Indisk Dal 50.
Sjampinjongsuppe. 
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Pizzastykker 2. Hvete, Melk.

Gratinerte aubergineruller med tomatsaus 50.
Tomatsuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Kyllingspyd (uten spyd) 230 med ris 100.
Vegetarburrito 50. Hvete, Melk.
Aspargessuppe.

Pastasalat med pepperlaks. Hvete, Fisk, Laktose.

Torsdag

Viltgryte 200 med kokte poteter 100 og tyttebær 30.
Pannekaker 40 syltetøy 10. Hvete, Melk, Egg.
Spinatsuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Laks 120 teriyaki 20 med grønnsaker 100 og pita 1. Hvete.
Vegmeboller med bakte grønnsaker 50.
Tom Kha Gai kyllingsuppe. 
Husets kyllingsalat. Melk.



Uke 2 Lunsjmeny

 

 

Mandag

Spanske kjøttboller 110 i tomatsaus 40 med grønnsaker 80 og pasta 100. Hvete.
Vegetar Thaigryte 50.
Søtpotetsuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Burrito med oksekjøtt, bønner og grønnsaker 260, salsa 40 og rømme 30. Hvete, Melk.
Fersk vårrull vegetar med peanøttsaus 50. Peanøtter.
Blomkålsuppe.
Caesarsalat.
Melk, Hvete.

Onsdag

Kylling tikka masala 200 med ris 130.
Vegetar vårrull 0,5 med ris 10.
Minestronesuppe. Hvete.
Pastasalat med pepperlaks. Hvete, Fisk, Laktose.

Torsdag

Ovnsbakt laks 120 med grønnsaker 80, potet 90 og urtesaus 40. Fisk.
Vegetar lasagne 50. 
Ramensuppe. Hvete.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Lunsjkaker 150, grønnsaker 70 og potetbåter 100.
Chili sin carne 50.
Gresskarsuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.





Uke 3

 

Mandag

Stekepølser 140 og potetmos 190. Melk.
Risotto med sopp og gresskar 50.
Brokkolisuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Pasta 130 bolognese 200. Hvete.
Fylt paprika vegetar 50.
Thai grønnsakssuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Panert rødspette 140 med dampede grønnsaker 70, dillpoteter 90 og remulade 30. Hvete, Egg.
Falafel og grønnsaker i pita 50. Hvete.
Dagens suppe.
Pastasalat med pepperlaks. Hvete, Fisk, Laktose.

Torsdag

Braissert kylling 200 i tomatsaus med ris 130.
Vegetar pastaform 50. Hvete.
Ertesuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Tacokjøtt 100 med tilbehør, skjell 1 stk og lefser 1 stk, salsa 40 og rømme 40, ost 40. Hvete, Melk.
Vegetartaco 50.
Purre og brokkolisuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.





Uke 4 Lunsjmeny

 

Mandag

TEMADAG
NYTT TEMA HVER 6. UKE.
.
EGEN TEMATILPASSET SALAT. Melk.

Tirsdag

Biff Stroganoff 200 med ris 130.
Pulled vegme med søtpotet og bakt cherrytomat 50.
Spinatsuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Kylling quesedillas 290 med salsa 20 og rømme 20. Hvete.
Blomkål og brokkoligrateng 50. Hvete, Melk.
Sjampinjongsuppe.
Pastasalat med pepperlaks. Hvete, Fisk, Laktose.

Torsdag

Karbonader 110 med løk 30, grønnsaker 70, poteter 80 og brun saus 40.
Vegetarenchiladas 50. Hvete, Melk.
Tomatsuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Lasagne 330. Gluten Melk.
Ricebowl med sorte bønner og søtpotet 50.
Aspargessuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.





Uke 5

 

Mandag

Kjøttboller 120 med dampede grønnsaker 70, potetmos 100 og brun saus 40. Melk.
Vegetar vårrull 0,5 med ris 10. Hvete.
Gresskarsuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Kylling Satay 120 med grønnsaker 80 og ris 130. Peanøtter.
Vegetar burrito 0,4.
Hvete.
Minestronesuppe.
Hvete.
Caesarsalat.
Melk, Hvete.

Onsdag

Lys lapskaus 300 med flatbrød 30. Hvete.
Vegetarlasagne 50.
Søtpotetsuppe.
Pastasalat med pepperlaks. Hvete, Fisk, Laktose.

Torsdag

Laks Fisk 140 og grønn potetsalat 190.
Pannekaker 40 med syltetøy 10. Hvete, Melk, Egg.
Indisk kyllingsuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Chili con carne 280, tortillachips 20 og rømme 30. Melk Hvete.
Spansk omelett 50. Egg.
Blomkålsuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.





Uke 6

 

Mandag

Kyllingklubber 180, maiskolbe 50 og småpoteter 100. Egg.
Vegetar quesedilla 50.
Hvete.
Kokkens valg på suppe.
Gresk salat.
Melk.

Tirsdag

Lasagne 330. Hvete, Melk.
Vegetarrisotto 50.
Fiskesuppe. Fisk Skalldyr.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Biff lindstrøm 120 med bakte grønnsaker 70, potetbåter 100 og peppersaus 40. Hvete, Melk.
Chili sin carne 50.
Ertesuppe.
Pastasalat med pepperlaks. Hvete, Fisk, Laktose.

Torsdag

Laks 140 med rømme 30, kokt potet 100 og grønnsaker 60. Fisk, Melk.
Falafel, raita og hummus 50.
Melk.
Pho suppe.
Kjøkkensjefens salat.
Melk Egg.

Fredag

Tacokjøtt 100 med tilbehør, skjell 1 stk og lefser 1 stk, salsa 40 og rømme 40, ost 40. Hvete, Melk.
Vegetartaco 50.
Brokkolisuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.