Full lunsjmeny med allergener og vekt i gram, tilsvarende lunsjpakke 01.

Alt er i gram, unntatt der hvor tallene er under 5, da gjelder det stk.

Lunsjmeny hver dag 40 gram brød og 30 gram pålegg. Salat alltid 100 gram (unntatt tacodager).

Allergener: Hvete, Skalldyr, Egg, Fisk, Peanøtter, Soya, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Svoveldioksid og sulfitter, Lupin, Bløtdyr.

Fra menyen.

Uke 1

Mandag

Kyllingspyd (uten spyd) 230 med ris 100.
Indisk Dal 50.
Sjampinjongsuppe. 
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Pizzastykker 2. Hvete, Melk.
Gratinert blomkål 50.
Tomatsuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Bifflapskaus 300 med flatbrød 30. Gluten.
Vegetarburrito 50. Hvete, Melk.
Aspargessuppe.
Umasalat med bakte grønnsaker.

Torsdag

Viltgryte 200 med kokte poteter 100 og tyttebær 30.
Pannekaker 40 syltetøy 10. Hvete, Melk, Egg.
Spinatsuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Laks 120 teriyaki 20 med grønnsaker 100 og pita 1. Hvete.
Vegmeboller med bakte grønnsaker 50.
Tom Kha Gai kyllingsuppe. 
Husets kyllingsalat. Melk.

Uke 2 Lunsjmeny

Mandag

Spanske kjøttboller 110 i tomatsaus 40 med grønnsaker 80 og pasta 100. Hvete.
Vegetar Thaigryte 50.
Søtpotetsuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Burrito med oksekjøtt, bønner og grønnsaker 260, salsa 40 og rømme 30. Hvete, Melk.
Bakte grønnsaker 50.
Blomkålsuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Kylling tikka masala 200 med ris 130.
Vegetar vårrull 1 med ris 10.
Minestronesuppe. Hvete.
Umasalat med bakte grønnsaker.

Torsdag

Ovnsbakt laks 120 med grønnsaker 80, potet 90 og urtesaus 40. Fisk.
Vegetar lasagne 50. 
Ramensuppe. Hvete.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Lunsjkaker 150, grønnsaker 70 og potetbåter 100.
Chili sin carne 50.
Gresskarsuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.

Uke 3

Mandag

Stekepølser 140 og potetmos 190. Melk.
Risotto med sopp og gresskar 50.
Brokkolisuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Pasta 130 bolognese 200. Hvete.
Fylt paprika vegetar 50.
Thai grønnsakssuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Panert rødspette 140 med dampede grønnsaker 70, dillpoteter 90 og remulade 30. Hvete, Egg.
Falafel og grønnsaker i pita 50. Hvete.
Bidos kjøttsuppe.
Umasalat med bakte grønnsaker.

Torsdag

Braissert kylling 200 i tomatsaus med ris 130.
Vegetar pastaform 50. Hvete.
Ertesuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Tacokjøtt 100 med tilbehør, skjell 1 stk og lefser 1 stk, salsa 40 og rømme 40, ost 40. Hvete, Melk.
Vegetartaco 50.
Purre og brokkolisuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.

Uke 4 Lunsjmeny

Mandag

Fiskekaker 130 med råkost 70, kokt potet 90 og brun saus 40. Fisk, Melk.
Vegetarpizza 0,4. Hvete, Melk. 
Gaeng Phed Gai kyllingsuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Biff Stroganoff 200 med ris 130.
Pulled vegme med søtpotet og bakt cherrytomat 50.
Spinatsuppe.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Kylling quesedillas 210 med ris 120. Hvete.
Blomkål og brokkoligrateng 50. Hvete, Melk.
Sjampinjongsuppe.
Umasalat med bakte grønnsaker.

Torsdag

Karbonader 110 med løk 30, grønnsaker 70, poteter 80 og brun saus 40.
Vegetarenchiladas 50. Hvete, Melk.
Tomatsuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Lasagne 330. Gluten Melk.
Ricebowl med sorte bønner og søtpotet 50.
Aspargessuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.

Uke 5

Mandag

Kjøttboller 120 med dampede grønnsaker 70, potetmos 100 og brun saus 40. Melk.
Vegetar vårrull 1 med ris 10. Hvete.
Gresskarsuppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Kylling Satay 200 med ris 130. Peanøtter.
Vegetar burrito 0,4. Hvete.
Minestronesuppe. Hvete.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Lys lapskaus 300 med flatbrød 30. Hvete.
Vegetarlasagne 50.
Søtpotetsuppe.
Umasalat med bakte grønnsaker.

Torsdag

Laks Fisk 140 og grønn potetsalat 190.
Pannekaker 40 med syltetøy 10. Hvete, Melk, Egg.
Indisk kyllingsuppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Chili con carne 200 med ris 80, tortillachips 20 og rømme 30. Melk Hvete.
Spansk omelett 50. Egg.
Blomkålsuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.

Uke 6

Mandag

Kyllingklubber 180, coleslaw 50 og småpoteter 100. Egg.
Vegetar quesedilla 50. Hvete.
Kokkens valg på suppe.
Gresk salat. Melk.

Tirsdag

Lasagne (Ny type) 330. Hvete, Melk.
Vegetarrisotto 50.
Fiskesuppe. Fisk Skalldyr.
Caesarsalat. Melk, Hvete.

Onsdag

Biff lindstrøm 120 med bakte grønnsaker 70, potetbåter 100 og peppersaus 40. Hvete, Melk.
Chili sin carne 50.
Ertesuppe.
Umasalat med bakte grønnsaker.

Torsdag

Laks 140 med rømme 30, kokt potet 100 og agurksalat 60. Fisk, Melk.
Falafel, raita og hummus 50. Melk.
Pho suppe.
Kjøkkensjefens salat. Melk Egg.

Fredag

Tacokjøtt 100 med tilbehør, skjell 1 stk og lefser 1 stk, salsa 40 og rømme 40, ost 40. Hvete, Melk.
Vegetartaco 50.
Brokkolisuppe.
Husets kyllingsalat. Melk.