Om oss

Vår historie

Om Lunsjhuset

Hvem er vi, lurer du kanskje på? Vi er de som sørger for at magene på kontoret aldri blir gretne!

Siden 2016 har Lunsjhuset levert skikkelig god lunsj til bedrifter i Oslo og omegn, og fra 1. juni 2023 leverer vi lunsj til bedrifter i Oslo, Asker, Bærum og Drammen.

Med oss på laget kan dere glede dere til å spise lunsj på jobben, uten å måtte bekymre dere for å velge mellom de samme gamle alternativene hver dag.

Spar penger, tid og frustrasjon

Ikke bare vil bedriften spare penger ved å betale kun for det som blir levert, men dere vil også unngå stresset som følger med å drive en egen kantine. Vi tar oss av alt, fra menyplanlegging til innkjøp og tilberedning av deilige retter – som gir glade og fornøyde ansatte.

Lunsjordningen vår er så fleksibel at dere kan endre bestillingen helt frem til klokka 12 dagen før levering. Og skulle det skje noe uforutsett, kan dere alltids ringe inn bestillingen tidlig samme dag – også hvis dere trenger møtelunsj.

Vi er opptatt av å gjøre bestillingen så enkel som mulig, så vi har laget en app som er intuitiv og brukervennlig for både bedriften og de ansatte. Vi har også et stort utvalg retter, så de aller fleste skal finne noe de kan spise – og som frister.

Og du? Vi garanterer at lunsjen alltid vil være nylaget samme morgen.

Så la oss ta vare på lunsjen, så dere kan nyte fersk og deilig mat hver dag.

Lyst på deilig lunsj?

Hvis svaret er JA, kan du enkelt bestille det via vårt kontaktskjema, og få første lunsjlevering allerede i løpet av ett par dager. Eller ring oss om det haster.

JA, JEG VIL BESTILLE LUNSJ